PVC VLOEREN

Wist je dat?

De totale dikte van een PVC-vloer meestal maar 2,5 mm is. De beschermlaag is meestal rond de 0,55 mm dik. De egaline die gebruikt wordt om je vloer te egaliseren is maximaal 3 mm dik, zo is je nieuwe vloer in zijn geheel niet dikker dan 1 cm.

Leuk weetje

De meeste PVC-merken gaan mee met de belangrijke trends op gebied van mode, interieurdesign en architectuur. Onze PVC-collectie wordt daarom regelmatig vernieuwd en uitgebreid.

Belangrijke info

Een PVC-vloer moet altijd gelegd worden door een professional. PVC moet verlijmd worden op een werkingsvrije en ge√ęgaliseerde ondergrond. Als er PVC gewenst is op bijvoorbeeld een houtenvloer is er een speciale ondervloer nodig, omdat op hout niet ge√ęgaliseerd kan worden.

Oneindige mogelijkheden

Bij een PVC-vloer zijn geen plinten nodig. PVC kan strak tegen de muur gelegd worden, maar mocht u een look van een plint wel mooi vinden is dit natuurlijk ook mogelijk.

Klik hieronder op een categorie voor meer informatie

Je kan alle kanten op met een PVC-vloer van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Van badkamer tot washok en van naaldhout tot betonlook.

Lang plezier is iets wat zeker is als je kiest voor PVC, daarom geven de meeste fabrikanten tussen de 15 en 25 jaar garantie. Een PVC-vloer koop je niet voor even, maar voor het leven.

PVC is tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van “echt”. Het verschil is dat PVC erg makkelijk te onderhouden is. Het is simpel gezegd stofzuigen, dweilen en klaar.

De luxe en sfeer van steen en hout, zonder het onderhoud. Terwijl de vloer van kunststof is ervaar je door de realistische prints en afwerking nauwelijks verschil.

PVC is comfortabel, voelt warm aan en is geluiddempend. Ideaal voor op de grond spelende kinderen, rond rennende huisdieren en ook kunnen dames gerust de hoge hakken aanhouden in huis.

Ook is het ideaal dat je, doordat de vloer vochtbestendig is, de vloer overal kan doorleggen in huis voor een geheel. Ook in de vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

Het uitermate geschikte materiaal en de dikte van de PVC zorgen ervoor dat de warmte goed geleidt. PVC is overigens prettig bij elke temperatuur, zo wordt de verkoeling van frisse lucht ook goed doorgelaten.

Doordat een PVC-vloer vocht- en vuilbestendig is door het gesloten oppervlak kunnen stofmijt en vuil zich niet ophopen wat uitlokking van allergische reacties voorkomt.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel aan de Hoofdstraat 122 in Epe.

Onze merken

Al jaren lang werken wij met toonaangevende merken
met heel veel plezier en hopen hier nog lang mee door te kunnen gaan.